Our Team

НАШИЯ ЕКИП

Ние сме международен екип от изследователи, учени, юристи, активисти и специалисти от други области на обществото, които са обединени около нашата мисия за информиране на обществеността относно незаконното чипиране на населението с Bluetooth нано-технология, за последствията в здравословен, морален и социален аспект, както и за предлагане на ефективни решения в това отношение.

МЕКСИКО
Д-р Педро Чавес Завала (Dr. Pedro Chavez Zavala) e президентът на глобалната коалиция за здраве и живот COMUSAV (www.comusav.com) и автор на ключовото изследване за наличието на Bluetooth сигнали в телата на ваксинираните и тестваните срещу ковид-19, което беше документирано в придобилия световна известност документален филм BlueTruth (линк на английски и с превод на български).  Уникален принос в неговите изследвания е демонстрацията на необходимостта от наличието на електро-магнитно поле, за да бъде активирана Bluetooth системата в тялото. Той също така повтаря и потвърждава откритията на изследването на Bluetooth сигнали в гробищата. Д-р Педро Завала също така установява, че Bluetooth чиповете могат да бъдат инсталирани и чрез PCR е антиген тестове, което е потвърждение на направените независими изследвания на PCR тестова в Словашка лаборатория, които установяват скрито в структурата на нишките на PCR тестовете DARPA гел съдържание. Във филма също се посочва и случай на предаване на Bluetooth сигнала по полов път.   

САЩ
Адам Смит (Derr Reichsdoktor) е инженер от САЩ с изключителна иновативност и будност, който има няколко уникални приноса в областта на доказването на наличието на Bluetooth устройствата в телата на ваксинираните. Той е първият изследовател в света, който открива, че дори телата на починалите излъчват Bluetooth сигнали ( BLUETOOTH FROM BEYOND THE GRAVE and Bluetooth cemetery – Mark of the Beast). Също така демонстрира уникална технология за локализиране на Bluetooth излъчвания от тялото чрез насочена антена за безжични сигнали (виж видео). В друго видео той демонстрира използването на Фарадеева клетка при изолирането на Bluetooth сигнала и излъчването на пакети от данни от телата на ваксиниран индивид, както и приложението на изобретен от него магнитен уред за детоксикация. В своите видео-материали той също така демонстрира използването на хлорен диоксид и създадени от него специфични аудио честоти за детоксикация на организма от графенов оксид. Неговият канал в Telegram с над 800 члена e International Devaccination Rescue Mission

САЩ
Ерик от FireMedic8, стана първият изследовател, който демонстрира използването на специализирана апаратура за отчитане на радио-честотно излъчване при ваксинираните (виж видеото). По-късно той демонстрира използването и на друг уред от подобен клас.  

БЪЛГАРИЯ
Ману (Момчил Павлов)
е създател проекта Bluetooth Police. Той се съсредоточава върху максимално достъпен метод за обикновения човек да установи самостоятелно наличието на Bluetooth излъчвания от тялото предимно с телефон. В първото си видео той дава подробни указания за работа с Bluetooth scanner на Zoltan Pallagi за установяване на наличието на тези излъчвания в тялото на изолиран на поляна индивид. По-нататък той разработва протокол за индиректен метод за доказване на наличието на Bluetooth сигнали при ваксинираните (без необходимост от тяхно съдействие) , както и директен метод, който може да се приложи в града, у дома или извън града (PDF – Englsh, Български).  Той демонстрира сравнително изследване между стандартна и контролна група, а в друг тест демонстрира сравнително евтин и достъпен метод за изолиране на Bluetooth сигналите чрез Фарадеев плат в рамките на натоварена с телекомуникационни сигнали среда, каквато е града.

Аграрен инженер Илия Бачев извършва първото независимо микроскопско изследване в България на Johnson & Johnson ковид-19 ваксина, при което потвърждава откритията на своите колеги по света, че тези ваксини съдържат графенов оксид под формата на наночастици наподобяващи изключително много на микроелектронни елементи. Можете да видите снимки от неговите открития ТУК или да видите неговата презентация по тематиката на пресконференция в БТА

Боян Панайотов и Огнян Симеонов са здравни консултанти със собствени кабинети. Те са активни дейци за разпространението на истината за ваксините и като членове на гражданската организация Свети Георги Победоносец взимат участие в прокурорска преписка 10729 /2022, която се отнася до съзнателното създаване на страх и смут в населението чрез ковид-19 пандемията, подлагането на гражданите на медицински експерименти, ограничаването на възможността на придвижване и сключването на неизгодни сделки от отговорните власти по време на пандемията. Огнян Симеонов взима активно участие в редица международни конференции посветени на тематиката на ваксините и пландемията.