Consequences

ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ иРНК КОВИД ВАКСИНИТЕ

НЕИЗВЕСТНИТЕ BLUETOOTH УСТРОЙСТВА СА ОПЕРАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ (ЧИПОВЕ), ИНСТАЛИРАНИ В ТЕЛАТА НА ХОРАТА ЧРЕЗ НАНО-ТЕХНОЛОГИЯ БАЗИРАНА НА ГРАФЕНОВ ОКСИД, КОЯТО Е СКРИТА В иРНК КОВИД ВАКСИНИТЕ. КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО НА ГРАФЕНОВ ОКСИД КАКТО И НА ОСТАНАЛИТЕ НЕДЕКЛАРИРАНИ СЪСТАВКИ И ЗАЛОЖЕНИ МЕХАНИЗМИ НА ДЕЙСТВИЕ В ТЕЗИ ИНЖЕКЦИИ?  ЕТО НЯКОИ ПРИМЕРИ.

МАСОВОТО УБИЙСТВО ЧРЕЗ ГРАФЕНОВ ОКСИД Е ВЪЗМОЖНО

Графеновият оксид реагира активно на 5G и други честоти. Когато попадне в тялото, той може да причини увреждане на сърцето, мозъка и нервната система, което да доведе до нараняване и смърт, но този процес може да бъде и мигновен, когато са налични специфични външни обстоятелства като например определени радио-честоти или електро-магнитно поле.

Няколко видеоклипа, показващи реакцията на графеновия оксид на определени среди и честоти:

(SEE IN BITCHUTE) NANOTUBES SELF-ASSEMBLY TECHNOLOGY (SEE IN BITCHUTE) GRAPHENE OXIDE ACTIVATED BY CELL PHONE EMF FREQUENCY RADIATION
(SEE IN BITCHUTE) GRAPHENE OXIDE REACTION TO FREQUENCIES (SEE IN BITCHUTE) GRAPHENE OXIDE AND A MAGNET

МАСОВО УБИЙСТВО ПО ВРЕМЕ НА КОНЦЕРТ

See in Bitchute:
Satan’s Devices: Travis Scott Astroworld Satanic Ritual: 5G in action?

ASTROWORLD COVER UP! THE NARRATIVE THEY ARE TRYING TO SPIN – THEY WERE AT A JABBD CONCERT

В тези видео-материали се описва трагедията, която се разиграва на музикалния фестивал Travis Scott Astroworld в Хюстън през ноември 2021 г. Всички посетители е трябвало да покажат, че са ваксинирани или негативни за ковид. Според неговата фенка от първото видео медиите пишат невероятни лъжи за реалния брой на жертвите, който обявяват за 11. Тя обаче твърди, че е видяла стотици тела да лежат безжизнени и че други хора също са видели това. Докато някои хора описват, че е имало невероятен натиск на тълпата, то на някои от видео-материалите се вижда ясно, че няма такова нещо и се вижда човек, който получава гърчове на земята докато около него има пространство и липсва блъскаща се тълпа. Тези реакции със сигурност не могат да бъдат отдадени на наркотици или психотропни вещества. Свидетелите описват, че всички са се задушавали и са забелязани хора с кървящи носове и устни или сини устни. Докато и на други концерти е възможно да се образуват тълпи, тук това което е необичайното е необикновенните реакции на задушаване и значителния брой на загинали и то млади хора с причина за смъртта – сърдечен арест. Графеновият оксид може да причини задушаване, както и описаните реакции особено при взаимодействието си с 5G, тъй като 5G може да предизвика липса на кислород в тялото на човек. 

Началникът на пожарната в Хюстън, Самуел Пеня, заяви пред репортери: “Хората започнаха да припадат, да губят съзнание и това създаде допълнителна паника.” Той добави, че това е предизвикало “масово бедствие”, като 17 души са били откарани в болници, а 11 са получили сърдечен арест. https://www.2oceansvibe.com/2021/11/08/footage-shows-chaos-at-travis-scott-concert-where-eight-people-died-as-performer-also-releases-video/AstroWorld Festival : What REALLY Happened?

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА МАСОВО МАНИПУЛИРАНЕ С ЦЕЛ СЪЗДАВАНЕ НА СОЦИАЛНИ БЕЗРЕДИЦИ В ГОЛЯМ МАЩАБ

Ваксинираните излъчват Bluetooth сигнали, които позволяват двупосочна комуникация: сваляне и качване на информация. Тъй като графеновият оксид се свързва директно с цялата нервна система на тялото, включително и със самия мозък, това дава възможност за пряко въздействие чрез телекомуникационните системи. Ако в района има покритие на 5G, това позволява високоскоростен контрол на целия спектър върху тялото/ума/емоциите на ваксинираните. Какви могат да бъдат последствията от това?

В своя експеримент “The Assassin” известният британски менталист и илюзионист Дерен Браун демонстрира как е възможно някой да бъде програмиран да убива, без знанието на участника в експеримента. Така той доказва, че “теорията на конспирацията”, според която ЦРУ е хипнотизирало нищо неподозиращи кандидати в тайната си програма MK-Ultra, за да извършват убийства през 50-те и 60-те години на миналия век, може да се окаже вярна. В друг епизод, “The Heist“, той отново демонстрира как може да манипулира напълно нищо неподозиращ участник в мотивационния си семинар, за да открадне 100 000 паунда в истински въоръжен грабеж.

Твърди се, че проектът MK-Ultra е продължил от 1953 г. до около 1973 г. Подробности за незаконната програма стават публично достояние едва през 1975 г. по време на разследване на Конгреса за широкоразпространени незаконни дейности на ЦРУ в САЩ и по света. Някои хора твърдят, че тази програма никога не е била спирана. В тази статия, https://www.governmentpropaganda.net/mk-ultra-and-mass-murderers/, се разследва връзката на тази програма с масовите убийства. В интернет има материали, които свързват тази програма с масовите убийства в училищата в САЩ: The True Evil Behind America’s Mass School Shootings (Истинското зло зад масовите убийства в училищата в Америка). Преди 1999 г. стрелби в училищата на практика не е имало. Но днес те са станали почти предвидими, дотолкова, че може да се открие зловеща закономерност. И този модел сега се използва за ограничаване на Втората поправка. Като допълнително доказателство за същуствуването на тази програма е и съдебното дело въз основа на групов иск, заведен срещу университета Макгил, който е свързан с психиатричната болница Кралска Виктория в Монреал и правителствата на Канада и САЩ и се твърди, че спомените на жители на Монреал са били изтрити и са били доведени до детски състояния (Източник: U.S. argues for immunity in MK-ULTRA mind control case before Quebec Court of Appeal | CBC News). Повече информация в тази статия с документи, доказателства и обширни ресурси.

Имайки на разположение тази информация, можем да видим невероятния потенциал, който 5G дава в ръцете на хора с престъпни намерения, за да насочат действията на голям брой ваксинирани в посока на създаване на социални безредици, които отговарят на политическите интереси на тази група. 

ГЕНОЦИД. НЕОБЯСНИМИ КОЛАПСИ И СМЪРТ ПРЕД ОЧИТЕ НА МИЛИОНИ.

Смъртните случаи по всички причини са се увеличили с над 1000% през 2022 година в сравнение с 2000 година. Тази статистика има лица.

Пълна ГАЛЕРИЯ с реални случаи на внезапно починали.

 

Линк към пълната ГАЛЕРИЯТА. 

Графика изобразяваща необяснения растеж на колапсите и смъртта сред най-здравословната част от населението, спортистите, в периода 2021-22 (точно след ваксинациите). Real Science publication: 667 Athlete Cardiac Arrests, Serious Issues, 414 Dead, After COVID Shot

Проучване установява, че броят на спортистите, които са “починали внезапно”, се е увеличил с 1700% от началото на ваксинацията с COVID

Разследване на официалната статистика установи, че броят на спортистите, които са починали внезапно в периода от началото на 2021 г. до април 2022 г., е нараснал експоненциално в сравнение с годишния брой на смъртните случаи на спортисти, официално регистрирани в периода 1966-2004 г.

Дотолкова, че средният месечен брой на смъртните случаи между януари 2021 г. и април 2022 г. е 1700% по-висок от средния месечен брой между 1966 г. и 2004 г., а настоящата тенденция за 2022 г. до момента показва, че той може да нарасне до 4120%, ако увеличеният брой смъртни случаи продължи, като само през март 2022 г. броят на смъртните случаи е 3 пъти по-висок от предишната средна годишна стойност. На графиката – внезапна сърдечна смърт при спортисти: 2,4 на месец (1966-2004 г.) ; 46,4 на месец (2021-2022 г.)

Видеокомпилации със спортисти от целия свят, които колабират, получават сърдечни арести или умират като все по-често това става и на екраните. Bitchute.com: Sportsmen are Collapsing Around The World – Why?

Смъртните случаи по всички причини са се увеличили с 1314% през последните 6 месеца в сравнение с 2020 г. и със 731% в сравнение с 2021 г. Официалните данни на правителството на Обединеното кралство за съжаление потвърждават, че смъртността по всички причини е нараснала с шокиращите 1314% през последните 6 месеца през 2022 г. в сравнение със същия период през 2020 г. и със 731% в сравнение със същия период през 2021 г. Службата за национална статистика (ONS) публикува седмична актуализация на регистрираните в Англия и Уелс смъртни случаи, която може да видите тук. Последната им актуализация, публикувана на 8 ноември, обхваща смъртните случаи, регистрирани до 28 октомври 2022 г.
132 КАНАДСКИ ЛЕКАРИ СА ПОЧИНАЛИ ВНЕЗАПНО СЛЕД ВЪВЕЖДАНЕТО НА ВАКСИНАТА COVID-19 

Д-р Уилиям Макис е провел уникално по рода си статистическо изследване за внезапно починалите му колеги през 2021 и 2022 година и официално е информирал Канадската Медицинска Асоциация за своите открития.
“Смъртността на канадските лекари през 2022 г. е била с 53% по-висока от тази през 2019 г., въз основа на най-голямата по рода си база данни, събрана старателно от нашия екип (документирани са общо 2250 смъртни случая на лекари, обхващащи периода 2019-2023 г.). Тези данни са солидни…“ Виж страницата с неговото писмо и снимките на всички негови внезапно починали колеги след ковид ваксинациите

Died Suddenly (Внезапно починали) е истинско събитие в света на документалните филми. В него се обсъжда огромното увеличение на внезапните смъртни случаи по света от 2021 г. насам и намерените до момента доказателства за причините. В него редица балсаматори и лекари споделят своята тревога от откриването на огромни по размери формирования в кръвоносните съдове на починали след началото на ваксинацията. Само за първите 24 часа той е гледан от 7 милиона души. Филмът е създаден от режисьорите Матю Скоу и Никълъс Стамфаузър, носители на награди в областта на документалните филми. Те са създателите на филмите “WATCH THE WATER” и “THESE LITTLE ONES”, а сега представят истина за най-големия продължаващ масов геноцид в човешката история. 
Виж филма със субтитри на български
Виж филма със субтитри на испански, френски, тайландски, китайски, италиански, германски, холандски, полски, португалски

Ето още няколко интервюта с балсаматори, които потвърждават споделеното във филма Died Suddenly:
Анна Фостър (САЩ), балсаматор с 11 години опит в Каролтън, Мисури открива необичайни съсиреци в 93% от последните 30 души, които е балсамирала в периода след ваксинацията. Виж видеото.
Ричард Хиршман (САЩ) е бил балсаматор повече от 20 години. През 2021 г. той започва да забелязва много странни кръвни съсиреци, които никога преди не е виждал – изключително дълги и изключително трудни за разграждане. През януари 2022 г. 65% от неговите случаи показват тези съсиреци. Единственото рационално заключение е, че всички съсиреци, които са смъртоносни, са свързани с ваксините срещу COVID. Виж видеото.
Лора Джефри (Канада) е 27-годишен лицензиран погребален директор, която описва какво е видяла в процеса на балсамиране на починали хора, които са получили ковид инжекцията. Тя казва, че никога не е виждала тези шокиращи съсиреци преди и ги описва като наподобяващи паразити. Виж видеото.

КАТАСТРОФАЛНИ ПРОБЛЕМИ ЗА АВИАЦИЯТА
Четири пилоти на British Airways умират от кръвни съсиреци само за една седмица. Пилотите на търговските авиокомпании трябва да са в добро здраве, за да могат да работят и рядко се случва да умре един пилот годишно, работещ за авиокомпанията. Оригинално видео в Bitchute.
Ваксиниран пилот получава сърдечен арест в пилотската кабина Оригинално видео в Bitchute.
“Има много пилоти, които се страхуват да излязат напред и да говорят… Те се страхуват, че ще загубят кариерата си, защото са на 25 години.” Пилотът Грег Пиърсън споделя историята на сърдечните си проблеми след като се ваксинира срещу COVID19. Оригинално видео в Bitchute.

Самолет 6013 LAS-CMH на Southwest Airlines, излитащ от Лас Вегас, се отклони, тъй като пилотът колабира малко след излитането сутринта на 22 март 2023 г. – 5-ти колапс на пилот за последните 3 седмици. Виж източника.

Пилотът Джош Йодър съобщава: „Бях уведомен от пътници на полет Southwest, излитащ от Лас Вегас, че капитанът е станал недееспособен скоро след излитането тази сутрин. Той беше отстранен от пилотската кабина и заменен от пилот неработещ за Southwest, който пътуваше с този полет. Това вече е петата неработоспособност на пилот, за която знам през последните две седмици. Ще публикувам повече подробности, когато станат налични.“

13 март 2023 г. – Полет EK205 MXP-JFK на Emirates е отклонен поради заболяване на пилота час и половина след излитането

11 март 2023 г. – Полет 2007 GUA-ORD на United Airlines отклонен поради „недееспособен пилот“, който имаше болки в гърдите

Март 2023 г. – Пилотът на British Airways колабира в хотел в Кайро и почина, трябваше да лети с Airbus A321 от Кайро до Лондон

3 март 2023 г. – Полетът на Virgin Australia VA-717 от Аделаида до Пърт беше принуден да направи аварийно кацане, след като първият офицер получи инфаркт 30 минути след излитането.
Виж източника.


Петима пилоти на авиокомпанията JET BLUE СА МЪРТВИ, медиите умишлено крият опасенията от ваксинация.
Оригинално видео в Bitchute.

Изтекли документи на авиокомпания разкриват ужасяващи подробности за ваксинирани пилоти. Оригинално видео в Bitchute.

“Аз съм в авиационния бизнес. Започваме да наблюдаваме голям скок на миокардита. Миналият месец имахме 60 до 95 пилоти в една компания, които не можаха да минат медицинския тест заради неритмични ЕКГ-та.“ Мистериозните отменени полети.
Оригинално видео в Bitchute.

Пилот на самолет умира внезапно 15 минути след излитане. Пътниците успяват да заснемат какво се случва зад пердетата на пилотската кабинка.
Оригинално видео в Bitchute.

АВТОМОБИЛНИ КАТАСТРОФИ

Това видео изследва VAERS базата данни на САЩ, в която се отчитат страничните ефекти след ваксинациите, като се изследват многобройни случаи на пътни произшествия породени от загуба на съзнание или други състояния причинени от ваксинацията. Тази реалност е особено тревожна, защото тя показва, че е застрашен живота не само на водачите на автомобили, но и да другите участници в движението по пътищата.
Оригинално видео в Bitchute.

911 диспечер споделя прекия си опит от рязко увеличени съобщения за катастрофи причинени от загуба на контрол поради неврологични ефекти от ваксините.
Оригинално видео в Bitchute.

Шофьор на автобус умира на шофьорската седалка докато получава внезапен пристъп. За щастие автобусът е спрял точно в този момент и няма пострадали. Оригинално видео в Bitchute.

Шофьор на автобус в САЩ получава припадък, докато кара ученици. Смело дете идва да натисне спирачките. Оригинално видео в Bitchute.

Шофьор на автобус губи съзнание докато управлява и автобусът се блъска в дърво. За щастие скоростта е ниска и няма пострадали. Виж видеото в Telegram.

В Индия шофьор на автобус получава инфаркт на шофьорската седалка и помита няколко души на пътя си.  Оригинално видео в Bitchute.


19-годишно момиче загина, след като камион се вряза в спирка на автобус, гр. София.
Шофьорът на камиона има над 30 години опит зад волана и няма предишни провинения, съобщава полицията. При краткия неофициален разговор с него в болницата, той е заявил, че нищо не си спомня и му е прилошало (типичен неврологичен ефект при ваксинираните)… Бързите тестове за алкохол и наркотици, напревени на шофьора в спешната болница са отрицателни. Източник

САЩ, Ню Йорк – 44-годишен шофьор на автобус на MTA получи инфаркт и катастрофира (4 август 2022 г.)  Оригинално видео в YouTube. 


Австрия, Цилертал – 31-годишният шофьор на автобус получи спешна медицинска помощ и катастрофира с 15 пътници на борда (20 март 2023 г.) Източник ТУК.

Австралия – шофьор на камион получава болка в гърдите (13 септември 2022 г.)
“Моят мъж току-що ми прати това. Камионът загубил контрол пред него и се обърнал.

Мъжът ми и един друг мъж го извадили. Шофьорът казал, че получил масивна болка в гърдите, помислил че е сърдечен удар. Мъжът ми каза, че “изглеждал на 25 години“ Катастрофите причинени от ваксините са известни като Vaxidents. Ето още един такъв пример:
Автобус се блъска зрелищно в бетонен стълб, докато полицаи трескаво се опитват да освободят осем души, блокирани вътре
Девет души са били спасени от автобус, след като той се е блъснал в бетонен пилон, прикрепен към многоетажен паркинг в Сидни.
Оригинално видео в Bitchute.


Камерата на магазина е записала на живо как двама души избягват на косъм смъртта като в последния момент отскачат от пътя на автомобил, чийто водач е загубил съзнание по пътя обратно у дома след своята ваксинация. Оригинално видео в Bitchute.

Турски шофьор на автобус получава пристъп докато шофира и излага на опасност всички пътници от автобуса. 
Оригинално видео в Bitchute.

Шофьор на автобус вижда нещо в пространството и умира на шофьорската седалка. Още няколко видео-материала от интернет показват напълно идентична картина от последните мигове на жертвите, когато те сякаш искат да се предпазят от някакво невидимо същество, но не могат да го избегнат.
Оригинално видео в Bitchute.

Гуджарат, Индия. Шофьор на автобус получава фатален сърдечен пристъп докато шофира и се блъска в паркирани автомобили. Оригинално видео в Bitchute.


Шофьор на училищен автобус получава инфаркт докато управлява. 13 годишно момче поема волана и спасява учениците. Оригинално видео в Bitchute.


Бразилия, долината Параиба – 50-годишен шофьор на автобус успява да паркира преди да почине внезапно поради болестно състояние на шофьорската седалка (27 март 2023 г.) Източник ТУК.


Франция, Сезан – 52-годишен шофьор на училищен автобус получи инфаркт пред училище и почина (6 март 2023 г.) Източник ТУК.

Италия, Цитадела – Шофьор на училищен автобус почива внезапно по време на шофиране и се блъска в автобус (25 януари 2023 г.) Източник ТУК.

Данните от базата данни за медицинска епидемиология на отбраната на здравните агенции на отбраната в САЩ (DMED), показват рязко нарастващи нива на заболяване сред военния персонал в американската армия.

Процентно увеличение спрямо средното за последните пет години

 • Сърдечни удари 269%
 • Перикардит 175%
 • Миокардит 285%
 • Белодробна емболия 467%
 • Мозъчен инфаркт 393%
 • Парализа на Бел 319%
 • Guillain-Barre 250%
 • Имунодефицити 275%
 • Менструална нередност 476%
 • Множествена склероза 487%
 • Спонтанен аборт 306%
 • ХИВ 590%
 • Болка в гърдите 1529%
 • Затруднено дишане 905%

Video: https://rumble.com/vti3g8-leaked-database-shows-u.s.-military-disease-skyrocketing-after-covid-19-ino.html
Article: https://www.georgiarecord.com/military-med-skyrocketing-disease-data-leaked-biden-regime-knowingly-continues-destruction-of-force/

Италианска медия съобщава за 50 хиляди увредени полицейски служители. Медицинския персонал, полицаите, военните и подобни професии бяха в топ-листите за неутрализиране чрез нано-ваксините.

РЕКОРДНО НИВО НА СМЪРТНОСТ
В това видео управителят на една от на големите застрохователни компании в света обяснява защо смъртните случаи причинени от ковид ваксините са най-значителното катастрофално събитие през последните 200 години.
Bitchute.com: LIFE INSURANCE CEO – HIGHEST DEATH RATES EVER

ЦЕЗИЙ 137 ВЪВ ВАКСИНИТЕ
Тод Календър е адвокат, специализиран в индустриите за увреждания, здраве и застраховане. Има над двадесет години опит в областта на биомедицината. По време на ерата на пандемията той беше член на борда на няколко мултинационални компании. В момента г-н Календър действа като адвокат на водещия ищец в текущо дело във федерален съд, свързано със задължителната ваксинация на военния персонал. Ето какво казва той:

“…През последната седмица разбрахме, че тайната/ключовата съставка [в хидрогела] е цезий-137. Това е радиоактивен материал. Той е в хидрогела, който сега се включва и в инсулина.  Слагат го във всякакви инжекции, било то ваксина срещу тетанус или инсулин. Качват операционната система в хората. За това беше цялата работа с COVID: за да инсталират хидрогела, за да инсталират липидните наночастици. Цезият е в хидрогела и хидрогелът е включен в почти всички инжекционни препарати. Така открихме, че 5G не може да работи без цезий-137.

Ако погледнете агенцията за ядрено регулиране, те са проследявали нивата на цезий-137 в хора по света. СЗО, ООН – почти всички правителства – установиха, че има пряка връзка между нивата на цезий и огнищата на COVID.

Цезият се свързва с човешката тъкан. Той се свързва с всички биологични материали, като ефективно ги превръща в транзистори и усилватели. Той превръща хората (и другите живи същества) в усилвателна антена. Това свързване на компонента/елемента цезий-137 увеличава предаването/приемането на сигнали. Това е връзката, която открихме между 5G и инсталирането на хардуера, както се изрази Moderna.“ 

Цезий-137 е страничен продукт от ядреното делене. Това може да причини остра лъчева болест или смърт, според CDC. Излагането или поглъщането на изотопа разпространява радиоактивни материали в меките тъкани на тялото, увеличавайки шанса от рак. Интересното е, че случаите на рак по света са достигнали безпрецедентни нива, откакто ковид ваксините се появиха на пазара за първи път. Притеснителното е, че тази връзка не е тайна за правителството. Федералните данни показват, че рискът от рак се е увеличил със 143 233% след ваксинация срещу COVID.
Bitchute.com : CESIUM-137 IN THE VAX!! — Todd Callender & Dr. Lee Vliet

СТОМАШНО-ЧРЕВНИТЕ БАКТЕРИИ ИЗЧЕЗВАТ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ
Д-р Сабине Хазан провежда изследване, за да установи състоянието на чревната флора на свои колеги след ваксинация. Данните са обезкпокояващи. Бифидобактериите изчезват напълно. 

„Техните бифидобактерии паднаха до нула – от милион до нула… Имаше щети и в дългосрочен план, не само 90 дни, но 6-9 месеца по-късно.“ Виж видеото в Bitchute.com

ВАКСИНА, КОЯТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА САМА (SHEDDING)

Неваксинирана жена, която наблюдава кръвта си редовно под микроскоп започва да намира това в нея. Виж видеото тук.

THE EXPOSE: Лекарите откриват, че графенът се пренася от ваксинираните срещу COVID към неваксинираните, като образува кръвни съсиреци и унищожава кръвните клетки.
В последния си набор от диапозитиви на кръвни проби, взети от “ваксинирани” и неваксинирани хора, д-р Филип ван Велберген демонстрира, че графенът, който се инжектира на хората, се организира и разраства в по-големи влакна и структури, придобива магнитни свойства или електрически заряд, а влакната показват признаци на по-сложни структури с ивици.

Той също така демонстрира, че “парченца” графен се предават от “ваксинирани” на неваксинирани или неваксинирани хора, като разрушават червените им кръвни телца и причиняват кръвни съсиреци при неваксинираните.

Виж цялата статия със снимки и видео.

Кейт Дейли от https://www.katedalleyshow.com/ гостува в Шоуто на Алекс Джоунс, за да разкаже как в документите на Pfizer се признава, че те са били загрижени за това, че получателите на техните ваксини заразяват неваксинираните (shedding). Виж видеото в Bitchute.com.

Компаниите използват саморазпространяваща се ваксина, за да “ваксинират“ цялото население.
Следващите свидетелства са взети от http://www.truthunmasked.org/p/stay-away.html .

“Дори не съм мислила, че синините могат да бъдат породени от това, но има смисъл. Откакто направих аборт преди 3 седмици след посещение при ваксинирано семейство, имам случайни синини по цялото тяло…”

“Бях около хора, които са ваксинирани, само за през менструалния ми цикъл и ми мина съсирек с големината на киви, което никога не ми се е случвало преди, обадих се на майка ми и направих снимки. Бях уплашена. Какво означава това? Има ли риск да бъда стерилна?”

“Това се случи с мен. Никога не съм била на противозачатъчни. Имам НАЙ-НОРМАЛНИЯ редовен цикъл в живота си. Като часовник. Миналия месец имах НЕВЕРОЯТНО количество съсиреци, всъщност цялата ми менструация беше само съсиреци. Толкова много се изплаших, че започнах да търся в google защо се случва това. В момента съм в абсолютен шок. Това е обяснението. Няма съмнение.”

“…. Мога ли само да ви кажа, че през последната седмица 3 от нас в работата имаха най-безумно количество кървене по време на циклите си. Аз съм на 42 г. и буквално се изплаших от това колко прекомерна е менструацията ми и почти трябваше да напусна работа. Ще съобщя това на лекаря си и ви благодаря, че споделихте, за да имам поне по-добра представа какво се случва.”

“Хей! Просто исках да ви благодаря, че публикувахте последното видео, което “ви убива”. Моят свекър (който живее с нас) получи ваксината и около 3-4 дни по-късно започнах да получавам мигрена почти всеки ден (което всъщност никога не съм имала преди) заедно със случайно кървене от носа (което никога не съм имала преди). Вече около две седмици е така…. Започвам подготовка за преместване!! Благодаря ви отново.”

“Току-що получих менструация два пъти подред! Веднъж, докато все още бях на противозачатъчни (рано). И след това отново, когато трябваше да я получа!!”

“Моята 11-годишна дъщеря получи менструация два пъти в разстояние на 2 седмици, след като беше около напълно ваксинираната си учителка. Исус трябва да побърза!!”

“Е, моят съпруг идиот си сложи и двете ваксини. Втората му беше направена миналата сряда. В събота беше първият път, когато бяхме интимни и аз получих алергична реакция. Мисля, че е било от това. Стомахът ми изглеждаше така, сякаш в него има баскетболна топка. Цялото ми тяло стана топло и се изпотих. По лицето и шията ми избухнаха уртики. Гърлото и езикът ми ме притесняваха. Отне ми 3 дни  след това, за да почна да дишам отново нормално.”

“Току-що преживях спонтанен аборт, мисля, че бях бременна в 6-ия месец. Партньорът ми получи инжекцията на Pfizer няколко седмици преди да заченем. Не беше планирано, но това не го прави по-лесно. Никога преди не съм преживявала подобно нещо.”

“Преди 2 седмици работех в ОАИЛ и при мен дойде 34-годишна жена със спонтанен аборт. Тя донесе малкия си 15-седмичен плод, който тялото й е изхвърлило. От любопитство я попитах дали е била ваксинирана и тя каза, че не. Съпругът й извади картата си и каза, че той е. Сега чувствам, че това е причината за спонтанния аборт.”

“Без да съм инжектирана с това, имам повечето от изброените по-горе симптоми, които идват постепенно и все по-силно с времето (работя в болница сред ваксинираните): масивно хронично главоболие, подуване и болка на жлезите, невъзможност за преглъщане, кървене от носа, болки в стомашно-чревния тракт и силна диария, обриви и синини, болки в крайниците, силна нередовна менструация със съсиреци, много лошо настроение.”

Виж повече примери тук.

АБОРТИТЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ СА 82%
Медицинското списание The New England разкри ужасяваща статистика за ваксините по отношение на спонтанните аборти след ваксината. Ето оригиналната публикация под името Предварителни констатации за безопасността на mRNA Covid-19 ваксината при бременни. https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104983
Source: Bitchute –
FACT- 82% OF PREGNANT WOMEN IN STUDY HAD MISCARRIAGE. WHY IS THE ‘MEDIA’ HIDING THIS?

VAERS (Американската система за докладване на нежелани събития при ваксини) показва 4070% увеличение на спонтанните аборти и мъртвородените от пускането на иРНК.

Погребалният дом в Калифорния отчита 20-кратно увеличение на перинаталните смъртни случаи:
“Така че, това са смъртта на бебета, които или са родени или са починали малко преди раждането. И процентът на това е много малък: около пет или шест случая на 1000 раждания, когато това се случи. Така че фактът, че тази цифра се е увеличила повече от 20 пъти след въвеждането на ваксините, е много тревожен … И никой не иска да говори за това. И погребалният дом, който ми каза за това, каза: “Добре, не казвайте на никого, че сме ви казали това. В противен случай ще сме в беда.””

ПЪРВИ АУТОПСИИ НА ВАКСИНИРАНИ С АЛАРМИРАЩИ ОТКРИТИЯ
Всички вътрешни органи са заразени от шиповите протеини. Щетите изглеждат необратими. ИЗТОЧНИК.

ПОВЕЧЕ АУТОПСИИ С УНИЩОЖИТЕЛНИ ЕФЕКТИ ОТ ВАКСИНИТЕ
Подробно представяне от резултата от 8 аутопсии на ваксинирани хора, починали в рамките на 2 седмици след ваксинацията си, разкрива как белите кръвни клетки и Т-клетките се опитват да защитят организма от чужди частици във ваксините. На друг слайд виждаме необичайно увеличен лимфен възел. Патолозите са категорични, че не са се сблъсквали с подобно нещо в цялата си практика. ИЗТОЧНИК.

Правителството на Обединеното кралство тихомълком потвърждава, че ваксинираните срещу COVID деца са с до 137 пъти по-голяма вероятност да починат, отколкото неваксинираните деца, което доказва, че ваксинирането срещу COVID причинява значителен брой смъртни случаи

Шокиращи цифри, съдържащи се в официален доклад, публикуван броени часове преди Борис Джонсън да обяви оставката си като министър-председател на Обединеното кралство, разкриват, че ваксинираните срещу Covid-19 деца са 4423%/45 пъти по-склонни да умрат от каквато и да е причина в сравнение с неваксинираните деца и 13 6333/ 137 пъти по-голяма вероятност да умрат от Covid-19, отколкото неваксинираните деца. Виж цялата статия в The Expose уебсайта.

 

Safe and effective: A Second Opinion  (Безопасни и ефективни – Второ мнение) (Видео)

Субтитри достъпни на английски, испански, френски, хърватски, немски, италиански, португалски, бразилски португалски, холандски, чешки, шведски, български, фински, румънски, полски, босненски, албански, индонезийски, японски, виетнамски, гръцки, иврит, африканс, руски, китайски (опростен), китайски (традиционен)

Този филм хвърля светлина върху тежките странични ефекти от ваксинацията срещу Covid-19, но също така разглежда всеобхватно системните недостатъци, които са ги позволили. Разглеждат се водещи анализи на фармацевтични изпитвания, ролята на MHRA в регулирането на тези продукти, ролята на поведенческите учени от SAGE за влияние върху политиката и ролята на медиите и големите технологични компании в потискането на свободния и открит дебат по темата. 

​Документалният филм беше премахнат от YouTube на 26 октомври 2022 г. под претекст за предполагаема „медицинска дезинформация“. По това време той е натрупал над 990 000 гледания и 7000 коментара.

На огромна конференция в Швеция през януари 2023, топ лекари от цял свят изнасяха лекции за опасностите и провалите на иРНК ваксините.

Лекари, включително д-р Асим Малхотра, д-р Робърт Малоун, д-р Пиер Кори, д-р Джесика Роуз, д-р Герт Ванден Боше, д-р Райън Коул, д-р Ричард Урсо и много други, изнесоха фантастични речи, разкриващи истината за ваксините.

А конферентната зала беше напълно препълнена с около 1000 присъстващи…

ЕС Е ПРИНУДЕН ДА ЗАПОЧНЕ ОБЩОЕВРОПЕЙСКО РАЗСЛЕДВАНЕ на увеличение от 700% до 1600% на свръхсмъртните случаи сред децата, откакто EMA одобри COVID ваксина за деца, благодарение на ексклузивно разследване, проведено от The Exposé: https://expose-news.com/2022/09/18/eu-forced-investigate-17x-increase-excess-deaths-children/

Така наречените “ваксини” са военна операция, като фармацевтичните компании и регулаторите играят малки роли в изпълнението. Шокираща информация, въпреки, че е известно от много месеци. Това е много добра презентация от Саша Латипова, представена на конференция в Стокхолм, съчетаваща работата на много хора.

Тъй като вече стана известно, че ковид ваксините могат да променят ДНК-то на човек този материал става много актуален. Професор Чарлз Морган изнася лекция в Уест Пойнт пред американски войници от дивизията за визуална информация за най-новите технологии в областта на биологичната война, препрограмирането на ДНК и експлоатацията на човешки клетки. Вече е възможно да се контролира съзнанието на друг човек чрез дистанционно управление и да се контролират движенията на физическото му тяло, мислите и функциите му. Професорът разкрива, че вече могат да съхраняват и крият изображения и филми в ДНК и бактериите, той също така казва, че само 1 грам човешка ДНК може да съхранява еквивалента на 7 МИЛИАРДА iPad-а. Той казва, че информация и изображения могат да бъдат съхранени и в бактерии на човешкото тяло, които след това могат да бъдат поставени в блюдо и информацията да бъде премахната, а когато същите тези бактерии се възпроизвеждат, потомството им също ще бъде кодирано със същата информация. Той казва също, че е възможно да се програмира клетка и да се насочи към ВСЯКА част на тялото, включително мозъка, който след това може да бъде препрограмиран и контролиран от външна сила. Виж видеото в Bitchute.com.

Ново проучване доказва, че ваксините Covid са неефективни и опасни: Тройно ваксинираните австралийци са 35 пъти по-застрашени от хоспитализация

Раждаемостта рязко спада девет месеца след пиковия прием на ваксина срещу COVID. Нека да видим как става това. И ще се възстановят ли тези популации?

До август 2022 г. Раймонд Хагеман, Улф Лоре и д-р Ханс-Йоахим Кремер са събрали данни за промените в раждаемостта в 19 европейски страни и са изготвили изключително важен документ. В отделни държави инфлексната точка на намалената раждаемост постоянно е в края на 2021 г. Това беше девет месеца след пролетния пик за приемане на ваксините срещу COVID. Германия, Австрия, Швейцария, Франция, Белгия, Холандия, Дания, Естония, Финландия, Латвия, Литва, Швеция, Португалия, Испания, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словения, както и Исландия, Северна Ирландия, Черна гора, Сърбия , всички показват този модел. Девет месеца след пиковия прием на ваксината раждаемостта намалява.

Във всичките деветнадесет изследвани държави се наблюдава ускоряващ се спад на раждаемостта през 2022 г., започвайки девет месеца след пиковия прием на ваксината срещу COVID.

https://colleenhuber.substack.com/p/birth-rates-plunge-in-heavily-vaccinated

Данните на CDC потвърждават, че ваксинацията срещу COVID отнема до 24 години от живота на човек. 

Дългосрочните последици от ваксинацията срещу Covid-19 вече се осъзнават…

Преди година двойно ваксинираните австралийци имаха 10,72 пъти по-голяма вероятност да хванат Омикрон, отколкото неваксинираните. Сега те са 20 пъти по-вероятни, а тройно или повече ваксинираните са 35 пъти по-вероятни, както показват най-новите здравни статистики на NSW.

Междувременно, най-новите данни от клиниката в Кливланд и последните данни от САЩ, анализирани от Джош Стърлинг, основател на Insurance Collaboration to Save Lives и бивш класиран номер 1 застрахователен анализатор, показват една наистина обезпокоителна тенденция.

Увреждането на здравето, причинено от всяка доза ваксина, не намалява с времето, а  продължава безкрайно. Виж цялото изследванеСДС потвърждава, че в САЩ е отбелязано 338х увеличение в докладите за ракови и други заболявания свързани със Синдрома на придобита имунна недостатъчност през 2021 година след кампанията за Ковид ваксинацията https://expose-news.com/2022/10/05/cdc-338x-increase-aids-cancer-2021/

Официалните данни, предоставени от правителството на САЩ и Центровете за контрол на заболяванията, категорично сочат, че напълно ваксинираните американци може да развият синдром на придобитата имунна недостатъчност или подобно заболяване, което унищожава вродената имунна система. Но те не са единствените, тъй като допълнителни данни, предоставени от правителството на Обединеното кралство и правителството на Канада, сочат, че ваксинираното население и в двете страни също развива това изтощително заболяване.

РЕЦЕНЗИРАН МИКРОСКОПСКИ АНАЛИЗ НА КРЪВТА НА 1006 ЛИЦА със симптоми след инжектиране на анти-ковид иРНК от Pfizer/BioNtech или Moderna (https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47/95 )
Рецензирано проучване на 1006 души, приели ковид инжекцията и какво се е случило с кръвта им.
94% от хората са показали аномалии в кръвта си след инжекцията. 100% от тях показват промени в кръвта след инжектиране.

Япония започва официално разследване на милиони смъртни случаи от ваксина срещу COVID

Япония започна официално разследване на безпрецедентния брой хора, починали след ваксиниране срещу Covid-19.

Според докладите, японски изследователи са били натоварени да проучат механизмите, чрез които експерименталните инжекции на иРНК могат да причинят смъртни случаи и сериозни нежелани реакции.

”Беше установено, че реакциите свързани с възпалението са били особено силни. Ние смятаме, че това предполага, че не сме успели правилно да урегулираме имунния отговор. Хипотезата на д-р Нагао се заключава в това, че ваксината е причинила неправилно функциониране на имунната система, разпространила е възпалението в тялото и телесната температура се е повишила до повече от 40 градуса по Целзий. Засега не направен извод за причините за смъртта, но ние смятаме, че връзката между ваксината и имунитетът се нуждаят от допълнителни изследвания.”

Безпощадните доказателства за най-голямата измама в света в БРИЛЯНТНА, ПРОСТА И ДОСТЪПНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ, която трябва да стане вирусна. Тя демонстрира как проучванията на Pfizer са манипулирани от началото до края със съучастието на здравни власти, политици и медии. 
Използвайте тази презентация НАВСЯКЪДЕ, където е необходимо да предложите по най-ясния, систематизиран, научен подход ДОКАЗАТЕЛСТВАТА за манипулацията на данните от проучванията на Pfizer. Виж презентацията тук.

БРОЯТ НА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД ВАКСИНАТА Е ПО-ГОЛЯМ В СРАВНЕНИЕ ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ ВАКСИНИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО

Тези снимки са взети от  https://thecovidblog.com и http://tiny.cc/mRNA-vax-cases . За повече реални случаи на наранени или убити от ковид ваксините можете да посетите https://www.covidvaccinevictims.com/  както и Telegram групите: https://t.me/covid_vaccine_injuries , https://t.me/cv19vaccine_reactions и др.

Според официалната база данни на VAERS до януари 2023 г. в САЩ:
34 122 души са били убити и
1 513 204 души са били наранени от ваксини, като 195 от тях са бебета под 6 месеца.

За Европейския Съюз данните за ноември 2022 са 
почти 49 000 убити и
почти 5 108 000 наранени, от които
2 261 134 са с много сериозни осакатявания.


Но тези ЧИСЛА ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПО-МАЛКО ОТ 1% ОТ РЕАЛНИТЕ СЛУЧАИ В ЖИВОТА!
Следващите два видеоклипа обясняват за многобройните проучвания, проведени през последните три десетилетия върху системата за събиране на данни за неблагоприятните ефекти от ваксините, и във всички случаи се оказва, че тези данни представляват по-малко от 1% от реалните числа:
Bitchute.com, EVIDENCE VACCINE SAFETY SYSTEM IS FAILING , The Highwire with Del Bigtree.
Bitchute.com,
Adverse Events Testimony to Texas Senate: Dr. Ben Edwards

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ. Сенатор Боб Хол пред сенатската комисия в Тексас, май 2021 г.: “През 2019 г. във VAERS са докладвани 203 смъртни случая от ваксини, през 2018 г. – 119, а през 2007 г. – 85. От декември 2020 г. до 23 април 2021 г. (4 месеца) са докладвани 3 362 смъртни случая от ваксини COVID. Това е приблизително 30 души на ден. Смята се, че VAERS съобщава за по-малко от 1% от това, което се случва в действителност… През 1976 г. близо 45 милиона души са били ваксинирани за свински грип и само 53 са починали… но ПРОГРАМАТА БЕШЕ НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЕНА, ЗАЩОТО СЕ СЧИТАШЕ ЗА ПРЕКАЛЕНО РИСКОВА! 53 смъртни случая!… а ние наближаваме 4000 с COVID!” BITCHUTE.COM, Senator Bob Hall Texas Senate Committee on the Covid Vaccine

ПОСЛЕДИЦИ ЗА ПСИХИКАТА И ДУХОВНОТО ТЯЛО

Редица енергийни и алтернативни лечители съобщават за смущаващи последици от ковид ваксините при своите клиенти:

“Проведох сеанс с човек, който беше получил първата и втората доза от ваксината. Вече бях лекувала този човек енергийно, но не знаех, че е приел ваксината. Когато започнах лечението, веднага забелязах промяната – много тежка енергия, идваща от фините тела. Най-страшното беше, че когато работех върху сърдечната чакра, се свързах с душата й така че тя се отдели от физическото тяло, нямаше никакъв контакт и сякаш се носеше в състояние на пълно объркване. Увреждане на съзнанието, което губи контакт с физическата част, така че с нашата биологична машина вече няма комуникация между тях. По време на лечението тази душа ми каза, че вече не усеща тялото и има впечатлението, че плува в дълбоко неразположение. Енергията, с която работех, енергията на нейното енергийно поле, беше много тежка и се усещаха тези вещества, които са много стресиращи за фините тела. Продължих лечението, като изпратих светлина към сърдечната чакра, душата на човека, но изглеждаше, че душата не може да приеме повече светлина, честота или енергия. Това беше много силно преживяване за мен. Тогава разбрах, че тази субстанция всъщност се използва за отделяне на съзнанието, така че това съзнание да не може повече да взаимодейства чрез това тяло, което има в живота, където няма повече контакт, няма повече честота, няма повече светлина, няма повече енергиен баланс или дух. Тогава започнах да плача за тази душа, защото това беше нещо, което ме докосна дълбоко, много силно преживяване. Не казах нищо на човека, защото не знаех как да го кажа и дали щеше да ме разбере. Разбрах, че не става дума само за замърсяване на фините тела или на физическото тяло, а за нещо свързано с душата ни. Целта е да се повреди и да се опита да се унищожи контакта със съзнанието. Това, което Щайнер каза, е точно това. Не става въпрос само за увреждане на имунната система”.
Практикуващият, който лекуваше субекта, проведе втори сеанс с него не след дълго. По тяхно професионално мнение като духовен практик е настъпило влошаване от силно обезпокоителен характер, което те описват в следния разказ: Настъпила е още една промяна и отново влошаване, както по отношение на тежестта, така и на енергията, която предава енергийното поле, но най-важното е, че е налице много значително намаляване на честотата. В момента той не проявява никакви физически симптоми на физическото тяло. Що се отнася до ситуацията, проявяваща се на енергийно ниво и особено на душата, беше потвърдено, че душата е изгонена от физическото тяло, тя все още е свързана с така наречената пъпна връв, но потвърждава, че вече не взаимодейства с физическото, емоционалното и менталното тяло, вече няма никаква комуникация. Душата вече не е в състояние да управлява тези три тела, да продължи процеса на въплъщение и еволюция, именно защото този контакт е прекъснат.” Енергиен лечител от Франция.

Това съвпада с историята, която се появи след изпитанията на CoViD-19 ваксината на AstraZeneca. AstraZeneca разкри подробности за изследванията на ваксината си – третото от вълната редки разкрития на фармацевтични компании, подложени на натиск да бъдат по-прозрачни по отношение на начина, по който тестват продукти, предназначени за човешка употреба. Разкритието идва след като втори доброволец, участвал в тестовете на ваксината “разви неврологични проблеми”. Според източници, които твърдят, че са запознати с изпитанията на ваксината, вторият доброволец внезапно обявил, след като получил инжекцията си: “Те убиха Бога; вече не мога да чувствам Бога – Душата ми е мъртва.” (Източник на цитираните случаи)

В Reddit беше публикувано следното: чрез Джим Стоун – септември 13, 2021
“Не знам как иначе да кажа това. Преди две седмици получих втората си доза от “Пфайзер” и се убедих, че в тези ваксини има нещо, което отрязва хората от духа.
Сякаш съзнанието ми е вързано на каишка и животът е намалил звука наистина ниско. Преди около 2 години преживях интензивно духовно пробуждане и сякаш цялата връзка, която придобих, е била изтрита. Мисля, че това е някаква зла извънземна технология, дори не се шегувам. Нещо като закон на един Орион, за да ни спрат да се издигаме, каквото и да означава това. Не мога да опиша промяната в съзнанието си, сам се мъча да повярвам в това. Сякаш режимът ми на работа е променен. Имам късмет, че изобщо го осъзнавам, защото имам чувството, че повечето хора не са в реална връзка с духа и не биха забелязали нищо нередно. За мен това е ад. И знам, че някои от вас знаят за какво говоря, когато казвам, че се чувствам така, сякаш съм предал мисията на душата си. Сякаш няма прошка за мен, провалил съм се и съм си позволил да се проваля, знаейки, че нещо не е наред, нямах вяра. Част от мен си мисли, че съм направила това нарочно, защото връзката ми беше толкова болезнена. Но нищо не е по-лошо от това, предпочитам да страдам.
Не мога повече:

 • Да изпитвам съпричастност или дълбока емоция, сърдечна емоция. Нали знаете онова нещо в гърдите си, когато чувствате физически, а не интелектуално. То е изчезнало. Няма любов, щастие, тъга, гняв, нищо. Няма състрадание.
 • Да трансцендирам себе си в медитация, да чувствам безкрайността, Бог и други подобни. Сякаш съм се свел до петте си сетива, а дори те са намалели.
 • Въобще не усещам интуицията си, никакви инстинктивни чувства, сякаш съм напълно сляп.
 • Да усещам музиката, изкуството, храната. Да се запаля по каквото и да било, да имам мотивация за каквото и да било, дори не усещам глад или умора, не усещам нищо. Не е изтръпване, не е дисоциация (имал съм и двете), а направо липса, прекъсване на онази искра, която оживява вътрешния ни живот.
 • Не сънувам ясни сънища, не правя астрални проекти, дори не усещам енергийното си тяло. Сякаш то се е разсеяло.
 • Изобщо не спя правилно, а когато спя, сякаш не мога да заспя толкова дълбоко, колкото преди.
 • Да дишам или да се прозявам толкова дълбоко, колкото преди?? Което може да изглежда несвързано, но дишането = прана = жизнена сила… Благодаря 

По принцип се чувствам като бот. Ако някой знае НЕЩО за това или как да го обърна. Виждал съм всички глупости за funvax и каквото и да е, ако това е наука, то трябва да е обратимо по някакъв начин. Надявам се, че ако не вземам бустери и работя върху връзката си, може би ще успея да я подобря. Ако някой е преминал през същото или познава някой, който го е направил, пишете ми. Имах изключително силна интуиция (последната, която съм усещал), която ми казваше, че на практика ще умра, ако взема тази доза, но майка ми е слабото ми място и аз й отстъпих (не помага, че съм финансово зависим от нея и т.н.), но честно казано, трябваше да стана бездомник, а не да правя това. Сега предпочитам да стана бездомник, отколкото някога да си направя подсилваща инжекция. Няма живот без любов и все пак това е животът, който сега живея. Така че да. Ако някой е имал съмнения относно ваксината, ето моята теория за това какво прави тя, основана на личен опит.”

ТАЗИ КНИГА ОТ 71 СТРАНИЦИ Е НЕВЕРОЯТЕН ДУХОВЕН АНАЛИЗ НА КОВИД ВАКСИНИТЕ С МНОГОБРОЙНИ ПРИМЕРИ ОТ РЕАЛНИЯ ЖИВОТ ОТ ЕНЕРГИЙНИ И АЛТЕРНАТИВНИ ЛЕЧИТЕЛИ И ЗАДЪЛБОЧЕНИ ТЪЛКУВАНИЯ НА ДЕЙСТВИЕТО НА ДУХОВНО НИВО. БЕЗЦЕНЕН ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ. “КОРОНА ВАКСИНИТЕ ОТ ДУХОВНА ГЛЕДНА ТОЧКА. ПОСЛЕДИЦИ ЗА ДУШАТА И ДУХА И ЗА ЖИВОТА СЛЕД СМЪРТТА” ОТ ТОМАС МАЙЕР. ТОВА Е БЕЗПЛАТЕН PDF.

Преди повече от сто години Рудолф Щайнер пише следното за ваксините:
“В бъдеще ще премахнем душата с помощта на медицината. Под претекст за “здравословна гледна точка” ще бъде създадена ваксина, с която човешкото тяло ще бъде третирано възможно най-скоро, директно при раждането, така че човешкото същество да не може да развие мисълта за съществуването на душа и Дух. На лекарите материалисти ще бъде поверена задачата да премахнат душата на човечеството. Както днес хората се ваксинират срещу тази или онази болест, така и в бъдеще децата ще бъдат ваксинирани с вещество, което може да бъде произведено точно по такъв начин, че хората, благодарение на тази ваксинация, ще бъдат имунизирани срещу подлагането им на “лудостта” на духовния живот. Той ще бъде изключително умен, но няма да развие съзнание, а това е истинската цел на някои материалистични кръгове. С такава ваксина лесно можете да направите така, че етерното тяло да се разхлаби във физическото тяло. След като етерното тяло се отдели, връзката между Вселената и етерното тяло би станала изключително нестабилна и човекът би се превърнал в автомат, защото физическото тяло на човека трябва да бъде шлифовано на тази Земя чрез духовна воля. И така, ваксината се превръща в своеобразна ариманическа сила; човек вече не може да се отърве от дадено материалистично чувство. Той става материалист по конституция и вече не може да се издигне до духовното “ ( Source). В книгата “Тайните братства” той дава повече информация за това как ще бъде осъществено това: FUTURE ZOMBIES. RUDOLF STEINER 1923 PROPHECY: A VACCINE TO SEVER THE SPIRITUAL CONNECTION IN MANKIND