Detoxication

ДЕТОКСИФИКАЦИЯ

ДОКУМЕНТИРАЙТЕ ВАШЕТО СЪСТОЯНИЕ / НАБЛЮДАВАН СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ

Документирайте нежелания страничен ефект, който наблюдавате и за който подозирате или знаете със сигурност, че е в резултат на ваксинацията, защото това може да Ви позволи да кандидатствате за парично обезщетение. За идентифициране на Bluetooth сигнал излъчван от тялото, моля използвайте този протокол

РАЗБИРАНЕ НА ПРИЧИНИТЕ И МЕХАНИЗМИТЕ

Преди да преминете към процеса на лечение и детоксикация, ето списък с препоръчани видео-материали, за да получите пълно разбиране на проблема:

  • Най-доброто обобщение на над 20 000 часа изследвания на екипи от цял свят за телекомуникационната система, инсталирана във ваксината, която може да бъде открита чрез метода на Bluetooth сканиране, е в това видео: Какво има във ваксините и какви са последствията (на български или на английски). Други силно препоръчвани видео-материали са документалния филм “Blue Truth” (на български или на английски) и  Are vaccinated people hacked and controlled? (английски).
  • WATCH THE WATER (български субтитрие интервю, което е силно препоръчително да се види и в което д-р Брайън Ардис дава редица доказателства, че както ковид вируса SARS 2, така и иРНК ваксините са биологични оръжия, които съдържат синтезирана токсична отрова от кралска кобра. Следователно всяко средство, което може да неутрализира змийска отрова, има потенциала да неутрализира както последствията от “ковид вируса”, така и от иРНК ваксините.
  • 5G APOCALYPSE – THE EXTINCTION EVENT. 5G е пуснат по време на локдауна, за да се комбинира с действието на иРНК инжекциите, по-точно с графеновия оксид и с операционната система, които се съдържат във флаконите. Но знаете ли, че 5G сам по себе си е достатъчно мощно електромагнитно биооръжие, за да заличи не само човечеството, но дори и живота в районите, където функционира?

ГРАФЕНОВИЯТ ОКСИД В НАШЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ

Графеновият оксид застрашава ВСИЧКИ, включително и НЕВАКСИНИРАНИТЕ. Една наистина пробуждаща информация от д-р Ана Михалчеа

Интоксикацията с графенов оксид, елементът, чрез който човешката нервна система се свързва с интернет на нещата, се случва по всевъзможни начини – чрез ваксини (всякакви ваксини), храни, лекарства, козметика, въздух и вода. Графеновия оксид е открит в повече от 200 продукта. Можете да посетите групата в Telegram (над 26,000 членове), където участниците от цял свят обменят микроскопски анализи за графенов оксид на най-различни медицински и други продукти – https://t.me/miraalmicroscopio.   Ето защо настоящите протоколи се отнасят не само за ваксинираните срещу ковид, но и за всички, които по един или друг начин са изложени на неговото замърсяване.

Виж повече информация за РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ГРАФЕНОВ ОКСИД ОТ ВАКСИНИРАНИ КЪМ НЕВАКСИНИРАНИ В СЕКЦИЯТА ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА

Графеновият оксид причинява всичко от главоболие и загуба на миризма до сериозни нервни разстройства, рак, увреждане на ДНК, левкимия, безплодие, белодробна фиброза, увреждане на митохондриите, увреждане на стволови клетки, увреждане на червата, увреждане на тестисите, кръвни съсиреци, водещи до сърдечни удари и други. Може би най-големият набор от изследвания, направени за токсичността на графеновия оксид, може да бъде намерен на страницата на испанския изследователски уебсайт La Quinta Columna: https://www.laquintacolumna.net/ . Ето списък с около 60 публикации, направени за токсичността на графеновия оксид в човешкото тяло:
REPORTS AND SCIENTIFIC PUBLICATIONSON THE TOXICITY OF GRAPHENE OXIDE TO LIVING ORGANISMS AND TO HUMANS IN PARTICULAR

Каква е целта на вкарването на графенов оксид във всички тези продукти, както и разпространението му чрез водата и въздуха? Целта е да се направят човешките тела по-проводими за електро-магнитните полета и по този начин 5G и 6G телекомуникационните мрежи да получат най-пълен и ефективен контрол над нервните системи на хората, за да се постигне пълен контрол над техните мисли, чувства и действия, както и да се намали населението на земята до максимум един милиард както проповядва идеологията за устойчиво развитие на организаторите на тази инициатива.

Тук сме посочили някои примери за разпространението на графенов оксид чрез различни средства.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ

 • Д-димер тест (D-dimer test).
  Това е тест, който силно се препоръчва за откриване на микросъсиреци в кръвта, които са много чести след ковид ваксинация.
 • Жива капка кръв.
  Този тест е особено показателен за жизнеността на кръвните телца, но неговата висока ценност се състои в това, че той може да установи визуално доказателство за наличието на графенов оксид в кръвта. Това може да бъде допълнителен плюс при подаване на иск за обезщетение, тъй като графеновия оксид НЕ Е ДЕКЛАРИРАН от производителите на ваксините, но те го съдържат. Ето как изглеждат тези тестове и колко са ясни и разбираеми за всеки.

  Линкове:
  https://www.bitchute.com/video/WnqNFb64VvJG/
  https://www.bitchute.com/video/47npr4noRMuw/
  https://odysee.com/@TimTruth:b/microscope-vaccine-blood:9

НАСЕКОМИТЕ В ХРАНАТА, СРЕДСТВО ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОПРОВОДИМОСТТА НА ТЯЛОТО

Кратка бележка за насекомите в храната. Те биват представяни като прекрасна алтернатива на месото. Със сигурност намаляването на консумацията на месо има всестранни ползи както за здравето на индивида, така и за екологията. В случая обаче причината те да бъдат наложени на потребителите е възможно да е от съвсем друг характер. Хитинът, който се съдържа в скелета на насекомите не може да бъде усвоен от тялото и е предпоставка за редица заболявания, включително и рак. Но особен интерес буди факта, че хитинът е вещество, което се използва за оптимизацията на работата с графеновия оксид, по-висока електропроводимост и по-добро доставяне на наночастици чрез хидрогелове. С други думи, подобряване на средата за проводимост в човешкото тяло за 5G и 6G интернета на телата. Съвет: избягвайте всичките храни, които ги съдържат.

Доста впечатляващ обем от изследвания, които установяват оптимизацията на работата с графенов оксид благодарение на хитинът може да видите ТУК.

ПРОТОКОЛИ

Протокол на Рикардо Делгадо от “La Quinta Columna”

 • Н-Ацетил Цистеин (N-Acetyl Cistein (NAC))
 • Глутатион (Glutathion)
 • Цинк (Zink)
 • Астаксантин 5 мг (Astaxanthin 5 mg)
 • Кверцетин (Quercetin)
 • Витамин D3 (Vitamin D3)
 • Бял трън (Milk thistle)
 • Мелатонин 3 мг (Melatonin 3 mg)

Вижте описание на протокола на български или оригиналната статия с видео на английски

Протокол на COMUSAV

Протокол разработен от учените провели изследването в Мексико, представено в документалния филм BlueTruth. Протоколът е достъпен на испански и английски език в PDF на страницата на COMUSAV (Световна коалиция за здраве и живот). На страницата има и видео с обширни научни изследвания и пояснения към протокола. Ето и протокола (виж PDF файла за визуализации):

ОБЩИ ПРЕПОРЪКИ (стр. 2)
Алкална диета: Избягвайте: брашно, захар и млечни продукти; червено месо, ако е възможно и увеличете приема на вода.
Заземяване (“Earthing”): Поне 3 пъти седмично по 30 минути минимум (ходене с боси крака сред природата, като например трева, пясък, дори кал).
Електро-магнитна хигиена: Избягвайте близост до електронни устройства, като например 4G-5G антени, Wi-Fi и др.

ПОСТ-ИНОКУЛАЦИЯ. (стр.4) Започнете този протокол не по-късно от 30 минути след инокулацията
Протокол DS (дерматологичен спрей): Дезинфекцирайте зоната с CDS в спрей (1/3 от CDS в 3000ppm + 2/3 физиологичен разтвор или пречистена вода)
CDS + DMSO пластир (за инжектираната област): Смесете 7 ml CDS + 3 ml DMSO с концентрация 70 %. (памучно топче или стерилна марля) нанесете в областта на убождането за 15-20 минути.
Локално загряване (в областта на убождането, използвайте торбичка със семена, нагревател за ръце, загряване възглавница и т.н.): 15-20 минути на всеки 2-3 часа през деня.
Протокол CDS F20 (два пъти): Два протокола F20 след инокулация (разпределете ги през цялото време) веднага след инжектирането и преди лягане). F20 протокол: Добавете 20 мл от CDS (3000 ppm концентрация) към празна 750 мл или 1 литър бутилка. Добавете 750 мл чиста питейна вода. Отбележете с маркер бутилката 8 равни части.  Отпивайте от бутилката една доза/част на всеки 15 минути. Всички дози ще свършат за 2 часа.

ДНЕВНА ПОДДРЪЖКА (3-6 месеца)
● Пиене на морска вода на празен стомах: 50 ml морска вода + 50 ml питейна вода (30 дни). СЛЕД ТОВА – 25 ml морска вода + 75 ml питейна вода (60 дни).
Цинк 50 mg + витамин D3 2000 ui (със закуската).
CDS 1 – Протокол C20 (100 ml 10 пъти през деня). В бутилка се добавя 20 мл CDS и след това 1 литър чиста питейна вода. На бутилката се отбелязват с маркер 10 равни части. Една доза се изпива на всеки час. 
Зеолит (хранителен клас, вж. таблицата). Зеолит спрей: 4 спрея перорално 3 пъти на ден. Зеолит на капки: 4 капки 3 пъти на ден.
Мелатонин 3 mg преди лягане.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕРАПИИ
CDS Клизма (Протокол Е) E20 20 ml CDS в 500 ml вода (два пъти седмично).
Purilanbor (морски електролити): След инокулацията (на следващия ден) 3 сублингвални капки преди лягане. Ежедневна поддръжка (3-6 месеца):
2 сублингвални капки преди и след обяд
Бани за крака с CDS и морска вода за 30 минути. 20 мл CDS + 180 мл вода. (В идеалния случай морска вода, но всяка чиста вода може да се използва). 30 минути дневно в продължение на 7 дни. Ако CDS се изпари поради температурата, добавете още, ако е необходимо.
Енергийни терапии: Пранично лечение и други…

Протокол на Насеба Катрада (Naseeba Kathrada)

Цветна листовка (английски) от д-р Насеба Катрада (Naseeba Kathrada) с ръководство за добавки след ваксинация COVID можете да намерите тук:
http://tiny.cc/after-the-vax

 

 

 

Протокол на д-р Дейвид Уолф

Детокс на шиповия протеин :

 • Шикимат (Shikimate) – чай от Борови иглички (Pine Needle Tea) и/или Копър (Fennel) и/или
 • Звездовиден анасон (Star Anise Tea)
 • Чай от Шизандра Бери (Schizandra Berry Tea)
 • Йод (Iodine)
 • Витамин D3 (Vitamin D3)

Детокс на графеновия оксид :

 • C60 (* вижте забележката)
 • Активен въглен (Kohlbitr Activated Charcoal)
 • Н-Ацетил Цистеин (N-Acetyl Cystiene (NAC))
 • Ензими (Enzymes)
 • Серрапептаза (Serrapeptase)
 • Натокиназа(Nattokinase)

Вижте описание на протокола на български или оригинала на статията на английски. 

ДРУГИ

ЕЛИМИНИРАНЕ НА ГРАФЕНОВ ОКСИД С ММС/ЦДС
ММС/ЦДС са доказали се разтвори с уникални универсални качества за детоксикация на организма чрез своя ненадминат по ефективност механизъм за доставяне на кислород в дълбочина в организма. Не случайно се нарича ММС, от английски MMS (Miracle Mineral Solution) или чудодеен минерален разтвор. За повече информация посетете сайта на ММС/ЦДС в България. Телеграм група с над 5000 члена: https://t.me/mmsCDSdmso

ЕЛИМИНИРАНЕ НА УВРЕЖДАНИЯТА ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ ВЪВ ВАКСИНИТЕ
Folium PX е високо ефективен продукт за детоксикация от тежки метали от ваксини
https://www.bitchute.com/video/s2NWrKJWsk6L/

ДЕТОКСИКАЦИЯ ПРЕЗ КОЖАТА

АНТИ-НАНО КОФА / ТРИЪГЪЛНИК

Tony Pantalleresco изобретява в домашни условия анти-нано кофа, а след това и триъгълник, чрез които през кожата може да бъде извлечен графеновия оксид, както и други токсини.

Елементи извлечени през кожата чрез метода на анти-нано кофата и триъгълника погледнати под микроскоп. Виж видеото в Bichute: ASSEMBLED NANO PARTICLES REMOVED FROM THE BODY AFTER USING ANTINANO DEVICES

Прекрасна статия с пълно описание на техническите аспекти, въпроси и отговори и механизъм на действие ВИЖ ТУК. Още полезна иформация виж и в тази статия.

Указания за изработка на кофата: How To Make the AntiNano Device ; Upgrades and Modifications
Виж писмените указания със снимки за изработка на анти-нано кофата.
Указания за изработка на триъгълника: Anti-Nano Triangle

Какво излиза през кожата чрез анти-нано кофата. Виж видеото в Bitchute: PULLING OUT THE NETWORK OF THE ENEMY

ДРУГИ УСТРОЙСТВА

Изобретателят Адам Смит (Derr Reichsdoktor) създава оригинално магнитно устройство Devaccinator, с което демонстрира реални резултати при десетки хора. Макар неговото устройство да е относително голямо и сложно и да изисква помощта на оператор за процедурата то показва, че хората с оригинална мисъл и подходяща мотивация винаги могат да намерят начин да помогнат на другите в настоящата ситуация. Очевидно, неговият метод е доста неортодоксален, но чрез контролните замервания преди и след процедурите той отчита положителни резултати. Ето едно негово видео, където той демонстрира своя метод: BLUETOOTH EXORCISM. Линкове към Telegram:
Channel: https://t.me/devaccinator
Chat: https://t.me/devaxchat 

ДЕЗАКТИВИРАНЕ НА ЧИПОВЕТЕ ЧРЕЗ ЕМП 
В тези видео-материали се демонстрират ръчно изработени модели за дезактивиране на нано-чиповете във ваксинираните чрез кратко, шоково ЕМП (електро-магнитно поле). Това е бързо и лесно решение за неутрализиране на сигналите излъчвани от тялото, но не и за извличане на графеновия оксид от него. Все пак простотата и удобството на операцията дават своите предимства за тези, които искат бързо да елиминират активността на нано-частиците в тялото и да прекъснат комуникацията на инсталираната в тялото операционна система с телекомуникационната мрежа.

Виж видеото в Bitchute: Quick Fix for People Bluetoothed via COVID-19 “Vaccine” | SGT Report, FTW Project, La Quinta Columna Виж видеото в Bitchute: HOW TO DISABLE RFID CHIP IMPLANTS AND NANO IMPLANTS USING A EMP DEVICE

ДУХОВНИ АСПЕКТИ

КАРМИЧНО ЛЕЧЕНИЕ
Според духовната наука всички болести произтичат от погрешни действия или вярвания в миналото, независимо дали са в този живот или в предишния. Разглеждайки една от основните първопричини за сегашната ситуация с ваксините, виждаме, че проблемът произтича от няколко поколения назад, когато нашите прадядовци са загубили първоначалния си начин на живот при настъпване на  индустриализацията и са възприели новите норми (виж секцията за нормите). Сегашното поколение, родено в тази „нова норма“, няма никаква представа за първоначалната истина и възможности по отношение на здравето. Това означава, че чрез тази криза това, което преживяваме, е коригиране на ситуация, която засяга няколко поколения преди нас. Ако преминаваме през процес на изцеление, това е в името на всички тези поколения преди нас, които са живели в тези заблуди. Така че по някакъв начин ние лекуваме не само себе си, но и всички наши предци, които не са знаели за погрешните начини на нашето разбиране за здравето и системата на здравеопазване, която сме възприели и поддържали. Работейки с логиката можем да заключим, че един от възможните начини за изцеление на кармично ниво е да се обърнем навътре към себе си и към всички наши предшественици в нашето семейство, родители и баби и дядовци, чрез които също сме възприели тези погрешни вярвания по отношение на здравето. Ние горещо прегръщаме тези членове на нашето семейство и им казваме колко много ги обичаме. Ние им казваме в ума си, че се случва нещо наистина красиво, защото най-накрая един облак, който е затъмнявал небето през цялото това време, сега се вдига. Справихме се много добре и сега виждаме новия ден. Духът ни се издига и сме овластени с лечебната сила на реалността. Ако има някакви неразрешени проблеми, ние ги изчистваме и си прощаваме за всичко. Изживяваме се заедно като семейство, което празнува победата и зората на новите времена, ново начало и преживяване на единство с нашето семейство – тези, които са дали всичко за нас. Ние запалваме любовта на нашето семейство възможно най-силно, за да я разпространим по целия свят и да помогнем на другите да получат нейната лечебна сила. Това е много добро място за начало.
Има опитни професионалисти в областта на кармичното лечение, така че ако някой почувства нужда да погледне по-навътре в тази област, той може да намери такива специалисти. Един известен авторитет в това отношение е Долорес Кенън https://dolorescannon.com/ , но разбира се има и много други.

СПОДЕЛЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА
Разпространяването на настоящата информация сред цялото население е от решаващо значение за успешното лечение на всички застрашени от ковид ваксинацията. Колкото повече хора търсят решение, толкова повече възможности за лечение ще бъдат открити. Единственият начин да получите пълна информация за резултатите от различните средства за лечение е да направите информацията за опасностите от иРНК ваксините достъпна за цялото население. Настоящата информация и решенията за изцеление е необходимо да се разпространяват със същото усърдие, както приложената за опасността от вируса Covid по време на пандемията от Covid.

Когато помагате на другите в определена област, вие автоматично увеличавате своите собствени възможности в същата област. Един изключително успешен учител в областта на успеха в живота, Geshe Michael Roach, базира изцяло своето учение на съзнателното създаване на добра карма като тези принципи са описани в неговите бестселъри Кармичен мениджмънт (български, английски), Кармата на любовта (български, английски) и др. Ако искате да подобрите своето здраве, помогнете на друг в същото.

Един сайт, който е посветен на реални истории споделени от хора, които са пострадали от ковид иРНК ваксините е Real Not Rare (https://www.realnotrare.com). Можете да изпратите своята история, ако имате такава и да го споделите с други.

ЗАПАЗВАНЕ НА ОБРАЗА НА ИЗЛЕКУВАНИЯ В СВОЯ УМ
В това видео можем да видим изключително мощна демонстрация на принципа на запазване на образа на излекувания в съзнанието ни, когато се свързваме с някого, който се нуждае от изцеление. В това видео виждаме жена, която има тумор в пикочния си мехур. Медицинската сестра наблюдава на живо с ултразвукова апаратура тумора. До пациента има няколко лечители практикуващи енергийно лечение, които прилагат принципа на задържане на образа на вече излекувания човек в ума си и произнасят заедно дума (или мантра), за която са приели, че представлява вече излекувания човек. Чрез интензивно повторение на тази дума те потвърждават „вече е направено, вече е направено…“ и само за 3 минути на живо на ултразвуковото оборудване виждаме как тяхното енергийно поле разтопява целия тумор. Виждайки този невероятен положителен пример, можем да възприемем този принцип, когато предприемаме действия, за да помогнем на ваксинираните да се излекуват от неблагоприятните си ефекти и да се отърват от своите Bluetooth микрочипове. Разбира се, това може да се случи само след тяхното собствено съгласие и изразено желание за помощ, но тъй като този уебсайт е създаден, за да доведе до тяхното внимание информацията за ваксините, която е била скрита от тях, можем да очакваме, че те ще искат да получат всякаква помощ на разположение. Линк към видеото

ИЗТРИВАНЕ НА СЪБРАНИТЕ НЕГАТИВНИ КАРТИНИ ПРИ НАТРУПВАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯТА
Този конкретен пример също е много важен в контекста на изобилието от информация относно многобройните неблагоприятни ефекти от ваксините, които могат да създадат силен образ на безсилие у пострадалите. Този пример също е от решаващо значение за разбирането на необходимостта от премахване на всички негативни визуални внушения, наблюдавани по отношение на ваксините и съзнателно създаване на нови положителни картини в нашето съзнание и в съзнанието на лекуваните. Това включва и всички негативни визуализации в този уебсайт. Визуалните изображения относно ваксините в документа са създадени само с цел лесно и бързо разбиране на дълбочината на последствията, но след като засегнатите веднъж получат пълно разбиране относно скритата информация за ваксините, те трябва да ги забравят и да създадат мощно изображение на тяхното ново, обновено и здраво тяло. 

Визуализация за натрупаните мисловни картини по време на получаване на негативната информацията за истината за ваксините и новата картина на здравия човек, която трябва да бъде създадена в съзнанието, като старите образи трябва да бъдат изхвърлени.

ПРОШКАТА Е МОЩЕН ЛЕЧИТЕЛ
В света на духовността актът на прошка е добре известен като мощен инструмент за елиминиране на корена на всяка болест, независимо дали става дума за това да простим на себе си или на други. Например, в една от своите книги известната лечителка Луиз Хей разказва за инцидент, когато развила рак на матката и така и не успяла да го излекува, докато не се подложила на задълбочена духовна процедура на прошка към човека, който я е изнасилил в младостта й. Имайки предвид, че засегнатите от ваксините естествено могат да изпитат гняв към хората, които са ги подвели и извършили престъпление, трябва да предложим на тяхното внимание доказаната технология за духовно лечение чрез прошка. Докато престъпниците могат да носят отговорност пред закона, вътрешната нагласа към тях не трябва да се отразява негативно на емоционалния ни свят, а от там и на нашето здраве. Строгостта на закона и вътрешната прошка могат да вървят ръка за ръка.

Ева Кор е била едва на 10 години, когато тя и семейството й слизат от влака в Аушвиц през есента на 1944 г. Минути по-късно офицер от СС откъсва нея и нейната сестра близначка Мириам от майка им, баща им и двете им по-големи сестри. Близнаците никога повече не виждат другите. Момичетата ги очаква Йозеф Менгеле, „Ангелът на смъртта“, който извършва неописуеми садистични експерименти с приблизително 1500 двойки близнаци. Когато съветската армия освобождава Аушвиц на 27 януари 1945 г., Ева и Мириам са сред малцинството от 200 оцелели от жестокостите на Менгеле. Кор говори за изпитанието си в ръцете на Менгеле и решението си да прости. „Каква е моята прошка? Харесва ми. Това е акт на самолечение, самоосвобождаване, самоовластяване. Всички жертви се чувстват наранени, безнадеждни, безпомощни, безсилни. Искам всички да помнят, че не можем да променим случилото се. Това е трагичната част. Но можем да променим начина, по който се отнасяме към него.“ YouTube: Оцелях експериментите с близнаци на Холокоста.

НОВИ ТЕХНОЛОГИИ

ВЪВЕЖДАНЕ НА МЕДИЦИНСКА ТЕХНОЛОГИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ, КОЯТО ЩЕ ПОЗВОЛИ ПЪЛЕН ХОЛИСТИЧЕН ПОДХОД ЗА ДИАГНОСТИКА НА ЦЯЛОТО ТЯЛО
Измамата Covid19 беше успешно разиграна поради липса на комплексен, систематичен медицински подход за всеки отделен случай. Чрез ограничаване на тестовата и диагностична дейност до откриване на само един отделен вирус хората могат да бъдат манипулирани в грешна посока по отношение на здравословното им състояние. Но ако хората имат редовен достъп до оборудване, чрез което лесно могат да получат пълна картина на цялостното си здравословно състояние, ще бъде много по-трудно да бъдат манипулирате в този аспект. За щастие такъв тип оборудване вече е налично и ако бъде въведено в по-голям мащаб, може да доведе системата на здравеопазване до много по-високо ниво. Ето един пример за такива нови технологии.

3D-NLS
Мобилното медицинско оборудване 3D-NLS е уникален диагностичен и лечебен инструмент, признат от съвременната медицина, който позволява проследяване на всякакви състояния в тялото чрез откриване на вълновите характеристики на тъканите. Това е най-прецизният, информативен и безопасен метод за цялостно изследване на тялото.

3D-NLS технологията е комбинация от:

 • Пълен инструмент за квантова честотна диагностика на всяка система и орган на тялото до неговите субклетъчни и молекулярни структури. Този тип апаратура за квантов резонанс дава възможност за ранна диагностика и регистриране на негативни тенденции много преди болестта да се е появила в организма, като по този начин извежда на техническо ниво за масово приложение най-древните източни знания за ранна диагностика чрез оценка на енергийното ниво на организъм.
 • Инструмент за индивидуален подбор на лекарства, храни, напитки, фитопрепарати, кристали, хомеопатия, хранителни добавки и есенции. Той определя на честотно ниво кои са най-добрите за вас.
 • Директен честотен лечебен инструмент – генериране на лечебни честоти за определена система или орган.
 • Инструмент за честотен трансфер (биопрограмиране) на лечебни свойства на лекарства и препарати върху бионосители като вода, алкохол или захар.

Това оборудване в повечето случаи е практически заместител на известните медицински технологии като ултразвук, CT и MRI (NLS срещу ултразвук), а в някои области, като мобилност, простота на използване, безопасност и определяне на енергийните нива е дори по-добро.
Апаратурата е изключително компактна, може да се транспортира с куфар и да се прави диагностика навсякъде. Цената на това оборудване е само малка част в сравнение с ултразвуков скенер, CT и MRI.

Друго предимство на 3D-NLS технологията е минималното време за обучение за работа с оборудването. Според производителя на оборудване и софтуер Metatron 3D-NLS (първоначалната компания, представила технологията на света) времето за обучение за работа с тяхното оборудване е само 16 часа в сравнение със 144 за ехография и 1960 за MRI/CT.

Невероятно бърза диагностика от само 10 секунди се твърди на уебсайта на американския производител Biostar 3D-NLS.  Технологията Biostar позволява и работа с животни, растения и вода. Технологията може да диагностицира от разстояние чрез използване на ДНК носител като човешка коса.

Тази технология, ако се приложи в голям мащаб в обществото, ще доведе до напълно нова ера в областта на здравеопазването и ще даде на хората ново, много по-задълбочено разбиране за тяхното здраве и ще помогне за предотвратяване на по-нататъшни манипулации от голямата фармацевтична индустрия като тази, която преживяхме с пандемията Covid19. Поради своята простота, сравнително ниска цена, лесна диагностика с предварително заредена готова база данни от решения, възможности за бърза диагностика и сравнително кратко време за обучение, това решение може да позволи на хората да извършват редовни проверки на цялата си здравна система на голям брой удобни места в жилищните им зони. По този начин хората могат да развият високо ниво на разбиране по отношение на своето здраве с ясна представа за холистичния му характер и ще бъдат много по-малко податливи на манипулативни инициативи по отношение на тяхното здраве.

PCR-TEST

ОТКРИВА ЕДИН ОТДЕЛЕН ВИРУС (COVID19):

ПРИЛОЖЕНА ПСИХОЛОГИЯ НА МЕДИЦИНСКАТА ТИРАНИЯ:

ИДЕОЛОГИЯТА:
ИЗОЛИРАНЕ НА ЕДИН ЗДРАВЕН ФАКТОР от цялата система и правене на грешни изводи за последствията.
КОНЦЕНТРИРАНЕ на вниманието на хората върху ЕДИН фактор. ОТКЛОНЯВАНЕ на вниманието от картината на цялата СИСТЕМА на човешкото здраве.

КАРТИНАТА, ПРОИЗВЕДЕНА В УМА:
Един единствен вирус, който е по-мощен от цялото тяло. Хората трябва постоянно да проверяват за такива различни вируси и заплахи – всеки поотделно.

ЧУВСТВОТО СЛЕД ПРЕЖИВЯВАНЕТО:
БЕЗПОМОЩЕН съм пред ВСЕКИ случаен ЕДИНИЧЕН вирус (или фактор) от околната среда. За да предотвратя опасността, трябва постоянно да се тревожа за следващия възможен вирус, паразит или бактерия и да прибягвам до лекаря.

3D-NLS ТЕХНОЛОГИЯТА

ПЪЛНА ДИАГНОСТИКА НА ВСИЧКИ СИСТЕМИ:
Нервна, сърдечно-съдова, храносмилателна, дихателна, ендокринна, урогенитална, двигателна и кожна.
Анализ на кръвта, наличие на вируси, енергийни нива.

ЛЕЧЕБНИ МОДАЛНОСТИ
• Възможност за генериране на честоти, унищожаващи паразити, вируси и бактерии
• Може да програмира вода или други бионосители с лечебни качества за по-късна консумация

ИДЕОЛОГИЯТА:
Тялото е ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА. Най-добрата диагностика и здравеопазване е да се гледат ЕНЕРГИЙНИТЕ НИВА на различните елементи (подходът на източната медицина, прилаган чрез модерни технологии), така че да можем да открием тенденциите, преди дори болестта да се е проявила.

КАРТИНАТА, ПРОИЗВЕДЕНА В УМА:
Моето здраве е сложна система с множество елементи и фактори. Когато разполагам с правилните инструменти, винаги мога да имам задълбочен поглед върху него и правилния контрол, за да го поддържам на високи нива.

ЧУВСТВОТО СЛЕД ПРЕЖИВЯВАНЕТО:
Познавам в дълбочина цялата си здравна система. Аз съм упълномощен. Имам повече контрол от преди. По-съзнателен съм за енергията си, за по-фините нива на здравето си.

Линкове относно 3D-NLS технологията :

MED BEDS (МЕДИЦИНСКИ ЛЕГЛА) – РЕАЛНА ЛИ Е ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ?
Твърди се, че Med Beds (Медицинските легла) са технология, която се пази в тайна от населението по земята, т.е. все още няма реални доказателства за нейното съществуване. Причината тази информация да бъде включена тук е разбирането на принципа, че това, което нашият ум може да възприеме и да повярва, той може да постигне. Вътрешният образ и надеждата са много важни в процеса на изцеление. Визията на медицинските легла е стимул за хората да прилагат технологиите, базирани на съзнанието и да повишат разбирането си за закона на реализацията и привличането. Когато повече хора вярват и искат определено нещо, тогава то се постига по-лесно и бързо. Добре известен факт е, че медицинската индустрия харчи големи суми в укриване и унищожаване на всякакви ефективни лечения, за да поддържа хората болни и да прави чудовищни печалби. Кой знае, медицинските легла наистина може да са реални, но докато толерираме настоящата измамна фармацевтична и медицинска система, никога няма да можем да разберем. 
Ето малко информация от уебсайта: https://prepareforchange.net/2022/01/14/med-beds/ . Интересно е да се видят задълбочените детайли при описанието на тази технология и плана за внедряване в реалния живот, след като настоящите измамни правителства и медицински системи бъдат свалени. 

КАКВО СА MED BED СПОРЕД СТАТИЯТА В УЕБСАЙТА PREPAREFORCHANGE.NET (ДА ПОМЕЧТАЕМ)

КАКВО Е MED BED?
Медицински легла. Те използват технология, за да трансформират тялото ви в оптимално здравословно състояние като използват оригиналните кодове във вашата ДНК. Тази технология е тествана. С тази технология нашето общество ще се фокусира върху здравето, а не върху болестите в областта на медицината. Няма да има причина никоя индустрия да печели от болестите. С Med Beds всяко човешко същество ще може свободно да възстанови здравето си и да живее здравословен и по-дълъг живот. Тази технология съществува от 50 години и е напълно безопасна. Тайната космическа програма я използва успешно през последните 50 години.

ВЪЗМОЖНИ ЛЕЧЕНИЯ 
• Ползи за здравето. Med Beds може да коригира медицински проблеми на пациента, за да възстанови тялото на индивида до оптимално състояние.
• Регенериране на органи. Леглата могат да стимулират регенерацията на крайници и органи.
• Нови кости и заздравяване. За тези, които имат протеза, протезата ще бъде отстранена от леглото и разтворена, за да може да се извърши благоприятно заздравяване.
• Хирургия. Операциите в медицинските легла ще дадат незабавни резултати. Например бейзболен питчър, който се нуждае от операция, може да влезе в Med Bed и да се прибере у дома много скоро след лечението. В действителност те ще бъдат готови да играят, преди да се събудят и да станат от леглото.
• Вредни странични ефекти от ваксините. Леглата могат да премахнат щетите, причинени от ваксината. 
• Сърдечно болни. Медицинските легла лекуват всякакви видове сърдечни проблеми.
• Пристрастявания. Да, зависимостите могат да бъдат лекувани. Но хората все пак ще трябва да работят върху това защо са станали пристрастени на първо място.
• Разтваряне на хирургически добавени части. Леглата ще разтворят всички хирургически добавени части и ще поправят щетите, връщайки тялото в здравословно състояние, преди да започнат проблемите.
• Химиотерапия. Леглото Med не само лекува щетите, причинени от химиотерапията, но връща тялото към пълно здраве, като премахва всички необичайни образувания.
• Алергии. Алергиите ще бъдат премахнати.
• Стоматология. Всички стоматологични проблеми ще бъдат отстранени и зъбите ще бъдат регенерирани. 
• Наднормено тегло. Можете да се върнете към идеалното си тегло.
• Зрение и слух. Вашето зрение и слух могат да се върнат към оптималното си състояние. Катарактата също може да бъде коригирана.
• Белези. Белезите ще бъдат поправени и ще изчезнат.
• Шизофрения. Психичните проблеми могат да бъдат поправени.
• Аутизъм. Децата с аутизъм могат да бъдат подпомогнати при лечението.
• Ортопедични заболявания. Ще бъдат разгледани и ортопедични проблеми като наместване на костите и корекция на костите.
• Депресия. Депресията ще постепенно ще бъде отстранена. В крайна сметка човек ще трябва да се справи с травмата по положителен начин. Ще има много подготвени специалисти, които да помогнат на хората.
• Ъпгрейд на съзнателните и умствените способности. Med Beds може да направи някой по-съпричастен, интелигентен и т.н. Могат да се научат/изтеглят и допълнителни езици. Важно е обаче да имате причина да използвате подобренията, които искате за изтегляне. Например, няма да има причина да изтегляте всички езици на тази планета, ако не планирате да ги използвате. И голяма част от опита на тази планета е процесът на усвояване на знанията, от които се нуждаете.
• Перфектно здраве. Леглата ще възстановят тялото ви до оптимално здраве.
• Жизненост. Леглата Med връщат индивидите към оптимално здраве. Ако сте на 80 години например, ще имате най-добро здраве за 80-годишен. Това не означава, че ще бъдете толкова гъвкави и във форма, колкото ако сте на 30. Регресията на възрастта е възможна за удължаване на живота ви. Не всеки ще бъде одобрен за възрастова регресия. Това не е нещо, което се приема леко. Ще бъде одобрен за правилните цели.
• Проблеми от раждането. Леглата могат да коригират проблеми, свързани с раждането.
• ДНК. Med Beds ще коригира генетичните изменения, които са изключени, като MTHFR, естрогенно доминиране и проблеми с метилирането с детоксикацията и почистването на ДНК.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФИЗИЧЕСКИ ПРОМЕНИ
• Коса. Можете да промените цвета на косата си и нейния растеж.
• Очи. Можете да промените цвета на очите си. Зрението и проблемите с очите също могат да бъдат поправени.
• Ръст. Вашият ръст обаче може да бъде променен само при изключителни обстоятелства.
• Пол. Ако желаете, Med Beds може да промени пола обратно към първоначалния ви пол.
• Спомени. Всички спомени ще се върнат, ако са били подтиснати.
• Татуировки. Med Beds могат да премахват татуировките.
• Зъби. Зъбите могат да се изправят и израстват отново.
• Тютюнопушене. Med Beds могат да премахнат вредите от годините пушене.
• Знания. Възможно е свалянето на информация. Всяка информация може да бъде свалена в мозъка ви, включително други езици. Въпреки това, част от човешкия опит е придобиването на знания.

ПСИХИЧНА ТРАВМА
• Какво е изключено? Психическата и емоционалната травма няма да бъдат поправени. Технологията може да подтисне спомените, но в един момент ще трябва да се справите с травмата.
• Възнесение. Изглежда, че Med Bed оправя само физическото тяло, но емоционалните и психическите проблеми са нещо, върху което всеки човек трябва да работи сам. Очевидно работата по тези проблеми е това, което кара индивида да повиши своята вибрация. Така че може би наличието на машина, която да прави това, би попречило на процеса на издигане на човека. Това може би е причината Med Bed да се фокусира върху лечението на физическото тяло.